به گزارش ميراث آريا (chtn)، هر ساله اين نوع جشنواره‌هاي غذايي در رستوران‌هاي منطقه برپا مي‌شود که معمولا در دوره موسمي موجب رقابت هتلداران و صاحبان رستوران‌ها با يکديگر مي‌شود و رشد اقتصادي بزرگي را نيز به همراه دارد.

\"سونيل نايار\" سرآشپز هتل مرمايد در کرالا گفت: جشنواره غذاهاي موسمي در سال گذشته موجب جذب گردشگران بسياري به منطقه شد و از سوي مشتريان واکنش‌هاي مثبتي را ايجاد کرده و همين امر موجب تشويق هتلداران به برپايي مجدد اين جشنواره در سال جديد شد.

انجمن رستوران‌ها و هتل‌هاي کرالا همچنين از کاهش ماليات هتل‌ها و رستوران‌ها در اين منطقه خبر داد و اين امر را از سوي دولت براي توسعه بخش گردشگري دانست.

بنابر گزارشي، حدود 80 هزار نفر از اعضاي انجمن رستوران‌ها و هتل‌هاي منطقه درصدد جذب نيروهاي کار و ايجاد فرصت‌هاي شغلي هستند.

S/H/109


انتهای پیام/

کد خبر 1386050314